Het is fijn om recensies van andere klanten te lezen, voor jou en ook voor mij.
Ik wil iedereen van harte uitnodigen je persoonlijke ervaringen hier kenbaar te maken.


“Recensies …”
 


Roderik heb ik leren kennen als een zeer warm, betrouwbaar en open persoon waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Ik ben bij hem terecht gekomen omdat ik spanning in mijn lijf had waar ik al tijden mee rond liep en maar niet vanaf kwam.
Zijn manier van werken maakt veel los in je lijf. Ik heb ervaren dat emoties die onbewust opgeslagen zitten in mijn lijf dus zorgen voor de spanning. Door massage, aanraking en geluidstonen worden deze door Roderik los gemaakt. Na zijn behandeling was ik wel moe maar de dagen erna voelde ik me wel veel beter. De spanning uit mijn lijf was verdwenen en ik had meer energie.

Naast mij als persoon heeft Roderik ook mijn paard behandeld. Het was echt fascinerend om te zien hoe mijn paard zich ontspande onder zijn handen. Na een aantal van zijn behandelingen is mijn paard echt beter gaan lopen; Hij en ik zijn meer op elkaar afgestemd en hij kan fysiek meer aan.

Corlene Langelaan


Bij deze wil ik je graag laten weten dat ik alle sessies bij jou als zeer prettig heb ervaren. Eindelijk iemand die geen vragenlijsten afneemt, maar voelt, luistert en doet. Je geeft structuur en heldere informatie. Daarbij voel ik de rust bij jou en voel ik mij daardoor erg op mijn gemak.

Ik kom altijd blijer en krachtiger de sessie uit. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Linda Maarseveen.


Enige jaren geleden werd ik door een vriend geattendeerd op de Praktijk van Roderik Putter (massage). Onbekend met het fenomeen, maar nieuwsgierig, maakte ik mijn eerste afspraak. De kennismaking verliep prettig en de massagebehandeling ervoer ik als weldadig. Naast de massage kon ik in de toekomst ook een cranio sacraal behandeling krijgen. Na uitleg over de betekenis van deze behandeling, besloot ik mij er voor open te stellen en deze bij de volgende afspraak te willen ervaren. Vanaf toen werden beide behandelingen om en om eerst maandelijks, later tweemaandelijks, toegepast.
Samen met de gevoerde gesprekken hebben beide behandelingen mij pure winst opgeleverd, te weten:
  • zelfacceptatie en zelfwaardering
  • vergroting van het vermogen tot relativeren
  • bewuster gebruik van energie
  • positieve benadering van problemen en gebeurtenissen
  • rust in hoofd en hart

Graag vermeld ik nog de behandeling op afstand voor pijnklachten na een verkeersongeluk. Het was een indrukwekkende ervaring, waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Zo heb ik in de loop van de tijd de kracht van de innerlijke schoonheid leren ontdekken en hoop ik, dankzij de “gave” van Roderik deze ontdekkingsreis te mogen voortzetten.
Ik kan (en zal) het een ieder warm aanbevelen.

Gerard Pijpers


Bij Roderik is het thuiskomen. Maximaal ontspannen in een veilige bedding. Iets om jezelf met regelmaat te gunnen. Begaafde handen die de weg wijzen naar jouw innerlijke rust en kracht. Dank je wel!


Winnie Joosten


Na een aandachtige intake en afstemming op mijn klachten en wensen, kwamen we tot een intentie en daarop afgestemde behandeling. De cranio sacraal behandeling was heel treffend. waarbij Roderik intuïtief aanvoelt wat er nodig is.
Na afloop vrijer en blijer in mijn lijf. heel fijn!
Als dit je aanspreekt zou ik zeker eens een afspraak maken bij Roderik. Een bijzondere en kundige combinatie van warmte en wijsheid! Dank je wel Roderik!

Frouke Maas


Toen ik de eerste keer Roderik zag wist ik meteen: een man met magische handen. En ja ik mocht het meteen ook ervaren. Paar maanden later een volledige behandeling. Wat een fijne ervaring! Ik ga zeker door voor nog een paar sessies en raad het iedereen aan.

Sita Aders

 

— 
“Vanaf het moment van binnenkomst is Roderik met zijn liefdevolle aandacht bij mij, en voor wat er op dat moment bij mij speelt. Tijdens een mooi gesprek wordt duidelijk waar we in de behandeling aan gaan werken. De behandelruimte is heel fijn van energie en ik voel me er direct veilig. De behandeling zelf was een enorme reis… Ik ging van verdriet naar angst naar veiligheid en een diep gevoel van Liefde en wat ze in het Engels zo mooi Belonging noemen.. Alles mocht gevoeld worden en iedere verplaatsing van Roderiks handen brachten me ergens anders. De zorgvuldigheid en aanwezigheid bij de integratie na de behandeling vond ik ook erg waardevol. De behandeling heeft me een gevoel gegeven dat ik het niet alleen hoef te doen in dit leven en dat ik veilig ben. Dat ik mag vertrouwen op mijn talenten en ze ook volop in mag zetten.”

Melanie ten Hagen

 


Roderik en ik kennen elkaar al een aantal jaren. Hij heeft een beslissende en zeer goede invloed gehad op het slagen van mijn (innerlijk) groeiproces. Ik voel me in het heden vele malen zelfbewuster en zelfstandiger dan ooit tevoren. Door zijn liefdevolle en motiverende interventies, ben ik in contact gekomen met mijn Ware ZELF. En heb aldus de overdosis angst, die ik in mijn jeugd had opgedaan, kunnen terugbrengen tot normalere proporties. En dat is wel zo prettig!

Doordat wij al een langere tijd met elkaar optrekken, kan ik het mooie beeld wat Roderik van zichzelf schets op zijn website, volledig onderschrijven. Iedere sessie bij hem gaf mij weer een pos. Stap verder. Daarom kan ik iedereen die bewust aan zichzelf wil werken, Roderik van ganser harte aanbevelen.

Hans LohstrohDe behandeling bij Roderik heb ik als heel waardevol en verdiepend ervaren. Met zijn unieke werkwijze is met een opstelling voorafgaand aan de behandeling mijn intentie gezet. De energiestroom die nodig was in mijn lichaam heeft voor een diepe reis gezorgd. Onder zijn begeleiding heb ik ruimte in mijn lichaam kunnen maken voor een zachtere helende stroom.
Roderik voelt goed aan wat nodig is. Ik noemde hem gekscherend een “sjamanistisch masseur”, it takes One to know One. Ben zeer dankbaar voor deze ervaring.

Carmen van der HeijdeDankjewel Roderik voor de fijne behandeling! Ik ging opgeruimd naar huis. Je geeft zo’n veilige zetting waardoor ik in de ontspanning kon om mijn blokkades op te ruimen.
Je weet precies wat je moet doen en waar op het moment de aandacht nodig is! Ik zou het iedereen aanraden een behandeling bij jou te doen!

Jessica SchellekensRoderik geeft je met zijn warme aandacht en zorgvuldige benadering meteen een gevoel van vertrouwen waardoor je je over kunt geven aan de behandeling en volkomen ontspannen kunt ervaren hoe helend het werkt.

Juul Coumans


Roderik is empathisch en luistert goed naar de cliënt en de wensen die er zijn. Hij past daarna (in overleg) de behandeling aan bij wat je nodig hebt. Je krijgt echt maatwerk. Ik heb diverse keren een zeer diepe ontspanning ervaren tijdens sessies en voelde me erna weer meer mezelf, weer meer in mijn kracht. Slechts een sessie familieopstellingen was genoeg om mij inzicht te geven waarom bepaalde gebeurtenissen in mijn leven zoveel stress opleverden, waarna ik er makkelijker mee om kon gaan.

Als je wat (extra) ondersteuning kan gebruiken, raad ik je sessies bij Roderik aan.

Lenie Boerlage

 

— 
“Gedurende de opleidingen van Roderik en ontwikkeling tot waar hij nu staat heb ik diverse malen als oefen materiaal op zijn tafel gelegen. Vele gesprekken hebben wij gevoerd en onze zienswijze en visies om te komen tot oplossingen en kijk naar de wereld waren en zijn vaak verschillend.
Echter het blijft een bijzondere ervaring dat ik na diverse sessies iedere keer dagenlang heel diep en goed kon slapen.
Tijdens de sessie kon ik me heel goed ontspannen en zakte vaak in diepe rust weg. Met herinneringen aan pijn in gewrichten waarbij ik het gevoel had dat hij er flink zijn vinger in drukte terwijl hij aangaf mij niet aangeraakt te hebben maar wel energie er naar gestraald te hebben. Heel bijzonder omdat hij niet wist dat ik klachten had. Effect na afloop  verlichting in de gewrichten!
Al ben je een groot scepticus van wat hij doet en kan, wil ik de overdenking meegeven dat er meer is tussen hemel en aarde en onze reguliere geneeskunde en behandelwijzen.
Vast in mijn herinnering blijven zijn warme handen en chakra massage, een heel aparte positieve ervaring”

Rob Schilthus

 

— 
Ik heb voor het eerst van mijn leven kennis gemaakt met een craniosessie.
Wat een heerlijke en fijne ervaring was dat zeg. Dat komt ook doordat Roderik een hele vriendelijke rustige en liefdevolle man is die op een rustige manier uitlegt wat hij gaat doen.
Je mag zelf aangeven hoe ver je wilt gaan. Nou, ik heb mij helemaal overgegeven aan deze sessie. Na de sessie was ik heerlijk ontspannen en het werkt nog dagen door, dat er wat gebeurt in je lichaam en geest.
Het is echt een waardevol cadeau aan jezelf.
Ik zou iedereen aanraden om bij Roderik een craniosessie af te nemen. Het is echt meer dan de moeite waard.

Monique van der Klugt


— 
Het afgelopen jaar heb ik meerdere keren mogen ervaren hoe hij is als therapeut. Ik ervaar het als echte aanraking. Bij massage bijvoorbeeld zak ik echt weg en heb ik meegemaakt dat er tranen stromen bij de aanraking van mijn littekens. Bij cranio kom ik in diepe ontspanning waarbij het lichaam los kan laten wat het niet meer nodig heeft en kan herstellen.
Jij bent hier ook in goede vertrouwde handen.”

Nadia van Raam


— 
“Roderik, dank je wel voor de fijne cranio-sacraal behandeling die ik heb mogen ontvangen. Nieuw inzicht, ontspanning maakt los waar het vastzit… fysiek, emotioneel, mentaal. Het heeft mij goed gedaan!”

Angelique Rimmelzwaan-Vermunt