‘Voor mijn maatwerk maak ik dankbaar gebruik van
mijn intuïtie, jarenlange ervaring, magische handen èn mijn menukaart…’

Je kan desgewenst ook een afspraak maken voor een aparte sessie Reconnective Healing®, The Reconnection®, coaching, cranio of massage of … .

De keuze is aan jou.

“…  mijn intuïtie, jarenlange ervaring, magische handen
èn mijn menukaart…”

“BEHANDELPLAN HEEFT MIJN VOORKEUR.”

Voor een beter resultaat stel ik graag een behandelplan op met jou. Het staat ook vrij een ‘losse’ behandeling te boeken. Aan jou de keuze. Kijk gerust verder hieronder in/naar mijn menukaart.

Multi Dimensionale Kinesiologie

Wat is Multi Dimensionale Kinesiologie?

Kinesiologie betekent letterlijk ‘’de leer van de beweging’’. We kunnen met deze nieuwe techniek de oorzaak van de klacht achterhalen en hier op balanceren. We herstellen het herstelvermogen in de mens zelf, zodat het lichaam weer in balans raakt. Je komt weer in je eigen kracht te staan, in plaats van buiten jezelf. Als je verandering kan brengen in de oorzaak is het gevolg (de klacht) niet meer nodig. Dit was slechts een signaal van het lichaam om iets duidelijke te maken. We zorgen ervoor dat u de sleutel weer terugkrijgt van de kwaliteit tot zelfherstel die u door een gebeurtenis of trauma bent kwijt geraakt en we zetten ook uw alarmbel uit, zodat u weer niet in het oude patroon terugvalt. Het mooie van deze therapie is dat, we u weer terug zetten in uw eigen kracht en we u niet afhankelijk maken van de therapie. U doet het namelijk allemaal zelf. De therapie bestaat maar uit een paar sessies; hoe lang ligt aan de aard van de klacht. Het maakt voor de behandeling niet uit of een gebeurtenis of een trauma lang of kort geleden heeft plaatsgevonden.

Voor wie is het?     

Voor mensen die willen weten wat de dieper liggende oorzaak is achter hun klacht en aan deze onbalans in zichzelf willen werken. Loopt u ook op een allergische (overgevoelige) manier tegen het leven aan met alle gevolgen die daaruit voortkomen? Deze behandeltechniek is zowel voor lichamelijke als geestelijke klachten inzetbaar. En is zowel bij volwassenen als bij kinderen toe te passen. Het maakt niet uit hoe oud uw kind is. Tevens kan deze techniek worden ingezet bij de behandeling van dieren.

Een aantal voorbeelden waarbij Multi Dimensionale Kinesiologie ingezet kan worden: Huidproblemen, Allergieën, Hooikoorts, Angsten/Paniekaanvallen, Stress, Leer- en Leefproblemen, Onverklaarbare gezondheidsproblemen, Gedragsproblemen, Alfabet kinderen, Onzekerheid, Burn-out, Niet lekker in je vel zitten, Gevoelens van onvrede, Fobie, Schuldgevoel, Concentratiestoornis, Traumatische ervaring, Slapeloosheid, Hyperactiviteit, Slechte weerstand, Depressieve klachten, Ademhalingsproblemen, Relatie- en contactproblemen. enz.

Hoe verloopt een consult?

Tijdens een balans vertelt het lichaam zelf wat de oorzaak achter de klacht is, dit doen we d.m.v. spiertesten die gedaan worden op de arm. Deze spiertesten vertellen mij welke behandeling(en) ik moet doen, om de onbalans(blokkade) te balanceren. Hoe dit in zijn werk gaat, is te lang om hier op in te gaan. Dit wordt u in de praktijk wel duidelijk.

 

In ieder geval kunt u ontspannen zitten terwijl trillingen van natuur-geneeskundige materialen zoals testbuisjes, pyramides en kristallen mij verder op weg helpen te kijken wat er speelt achter uw klacht en hoe u hierbij weer in balans te zetten. We kunnen tijdens een balansoefening nooit meer doen dan dat het lichaam tijdens de sessie aan kan. Als de behandeling klaar is, geeft het lichaam zelf aan of er nog een vervolgbehandeling nodig is en hoeveel tussentijd het lichaam nodig heeft tot een eventueel volgende behandeling.

Welke effecten heeft een balans?

Tijdens een behandeling kunt u soms energie voelen stromen in het lichaam, u kunt het warm of koud krijgen, ook kunt u gaan geeuwen, zuchten of boeren. U kunt zich ook meer vermoeid voelen, dit kan enkel uren tot soms een paar dagen duren. Soms merkt u na enkele uren een vermindering of herstel van uw klachten. Soms merkt u niks. Het herstel kan zo natuurlijk verlopen dat het u niet opvalt of omdat u tijdens de behandeling nog niet bij uw gevoel kon komen. Als u dan na verloop van tijd terug kijkt, blijkt over het algemeen dat er toch ergens een verandering is opgetreden. Deze bovengenoemde effecten zijn een teken dat uw lichaam hard aan het werk is om u onbalans (blokkade) weer in balans te brengen en de afvalstoffen af te voeren, zodat u alle kwaliteiten die u lichaam bezit weer kan inzetten zonder dat er een blokkade op zit. Het helingsproces is in werking en dit kost energie en tijd. Voor elk persoon staat er een andere tijd voor om van een onbalans in balans te komen. U kunt het zien als een ui die we afpellen, elke keer een schilletje eraf tot dat we bij de kern zijn (de oorzaak). Voor ieder persoon is het verschillend hoeveel schillen er per behandeling afmogen, uw lichaam moet in staat zijn het te verwerken.

LICHAAM, ZIEL EN GEEST WORDEN WEER EEN GEHEEL.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in deze behandelmethode, nodig ik u verblijvend uit om contact met mij op te nemen. Samen kijken we dan wat ik voor u of uw kind kan betekenen.

Tevens wil ik u erop attent maken dat ik geen arts ben en dat ik alle medische behandelingen dan ook graag aan hen over laat.

Massages

In de praktijk kun je snel of juist uitgebreid genieten van diverse ontspannen massages. 

Ontdek ook uw kracht van uw eigen innerlijke schoonheid en neem de tijd voor een massage! 

Anti-stress massages in twee varianten

Dit is een massage die er aan werkt om blokkades in spieren en bindweefsels weer los te maken, waardoor de doorstroming in het lichaam weer op gang kan komen en zorgt dat het lichaam zich weer kan ontspannen.

Deze massage werkt oplossingsgericht.

 1. Welness rug, nek en armen (60 min)
 2. Welness rug, nek, armen en achterkant benen (90 min)

Shantala massage

Een moment voor jezelf

Shantala is een oude Indiase ontspannings-massagevorm, die zich vooral richt op het geven van aandacht, het ritme van vloeiende bewegingen en het bewust worden van jezelf en/of de omgeving.

Shantala massage zorgt voor een moment van totale ontspanning en geeft verlichting op de darmflora en heft eventuele spierspanning op. De ritmische massage zult u als heerlijk ontspannen ervaren. In onze praktijk geven wij die zowel aan kinderen als volwassenen. Aangezien we met ritmische massage te maken hebben, gebruiken wij geen oliën, etc. en kunt u gewoon uw kleding aanhouden.

Voetmassage

VOETMASSAGE 30min

Deze voetmassage zorgt dat alle spanning in hoofd en lichaam losgelaten kan worden, met als resultaat een ontspannen en rustig gevoel, niet alleen in de voeten maar in het totale lichaam

Deze voetmassage ook toe te voegen tijdens een gezichtsbehandeling of andere massage:

De behandeling bestaat uit:

 • Voetenbad met aromatische oliën
 • Voetmassage
 • Ter afsluiting een rust moment met een kopje thee

 

Familie opstellingen

Naast Kinesiologie en Coachen met Paarden een derde ‘tool’ om jou inzicht te geven waar jij tegenaan loopt, waar jij mee worstelt, waar jij aan wilt werken.

Wil jij werken aan je relatie, aan je werk, aan JOUW thema? Ben jij bereid te werken aan JEZELF?

Familie- (en organisatie-) opstellingen is een zeer krachtig ‘tool’ dat jou bij uitstek dat broodnodige inzicht kan geven.

Deel je vraag en ik ga aan de slag

Chakra Kleur Diagnostiek

Bij deze methode kleur jij ‘blind’ je chakra’s en auralagen. (Hoe dat werkt leg ik je dan uit.) Aan de hand van deze kleuren komt veel informatie beschikbaar over jouw ‘Staat van ZIJN’.

Rebalance Treatment

Deze behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, brengt een nieuwe balans en ‘reset’ uw lichaam. Het zet het zelf genezend vermogen aan zodat u weer beter in uw vel komt te zitten. Dit zorgt weer voor meer energie en ontspanning. (Totale doorlooptijd ongeveer 2 uur)

Deze behandeling bestaat uit de volgende stappen:

 1. Een voorbalans vanuit de kinesiologie. Hiermee kijken we wat de oorzaak van uw klacht of onbalans is en deze balanceren wij en nemen het mee in de rest van de behandeling.
 2. Daarna gaan we vanuit de Touch for Health achtereenvolgens, bilateraal de spieren activeren, de lymfatische en de neurovasculaire punten stimuleren. We ontladen de alarmpunten op het lichaam.
 3. Vervolgens schonen we de chakra’s en voorzien we deze weer van schone energie zodat het ‘hele systeem’ weer kan gaan stromen.

Als afsluiting geven we het lichaam een energie douche door middel van basalt en jade stenen. Dit zorgt ervoor dat de eventuele overgebleven energetische vervuiling opgeruimd wordt.

Deze behandeling kan worden toegepast:

 • Als u niet lekker in uw vel zit;
 • Als u last heeft van ‘pijntjes’ in uw lichaam;
 • Als u in een stressvolle periode zit;
 • Bij moeheid;
 • Maar ook gewoon lekker ter ontspanning;
 • Ter ondersteuning/ overbrugging van een Multi Dimensionale Kinesiologie behandeling.
Rebalance Drukpunt Massage (m.b.v. magneet)

Deze behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, brengt een nieuwe balans en ‘reset’ uw lichaam. Het zet het zelf genezend vermogen aan zodat u weer beter in uw vel komt te zitten. Dit zorgt weer voor meer energie en ontspanning.

Deze behandeling bestaat uit de volgende stappen:

De magneet werking is bij uitstek geschikt om stilstaande energie weer stromend te krijgen. Het ontladen van de drukpunten op het hoofd zorgt voor een betere verbinding met het lichaam. De voetzone reflexpunten ontlaad alle organen in het lichaam, waardoor hoofd en lichaam weer een verbonden worden waardoor er een diepgaande ontlading kan plaatsvinden.

 

Deze behandeling kan worden toegepast:

 • bij mensen met een ‘druk/vol’ hoofd;
 • Als u niet lekker in uw vel zit;
 • Als u last heeft van ‘pijntjes’ in uw lichaam;
 • Als u in een stressvolle periode zit;
 • Bij moeheid;
 • Maar ook gewoon lekker ter ontspanning;

Totale doorlooptijd ongeveer 1 uur

Cranio Sacraal (mens)

“Cranio Sacraal therapie is eigenlijk geen therapie.

Het is een levensweg, een manier van leven. Het raakt aan de sereniteit en helderheid van meditatie.

Door de manier van aanraken tijdens een Cranio behandeling ontstaat er helderheid en elke cel in het lichaam herinnert zich dan plots het oorspronkelijke plan.

Cranio doet je opnieuw je geboorterecht herinneren. Wanneer er ruimte komt kan jouw potentieel maximaal tot zijn recht komen. Het geeft je de mogelijkheid om aan een totaal nieuw leven binnen dit leven te beginnen”.

Cranio Sacraal (Paard)

Sinds kort geef ik ook paarden cranio behandelingen.

Het paard spiegelt als geen ander het baasje. Dus hoe mooi is het om cranio te geven aan

Paard & Eigenaar!!

Voetzonereflex therapie

Voetzone reflex therapie is het activeren van de natuurlijke genezing van vele psychosomatische kwalen door voetmassage.

De zones op de voet krijgen een impuls zodat het corresponderende ziek of zwakke gebied organen, zenuwen en klieren et cetera zich herstelt of verbetert.

Er wordt druk uitgeoefend op de reflexpunten op de voeten. Deze punten zijn verbonden met de interne organen, zenuwen en klieren. Je voeten zijn samen ‘de landkaart van jouw lichaam’.

Voetzonereflex rebalance

Deze behandeling zorgt voor een reset en opschoning van uw lichaam. De behandeling bestaat uit 3 sessies waarmee we de eventueel opgelopen blokkades doorbreken zodat er weer stroming komt in uw hele ‘systeem’ en daardoor weer lekker in uw vel kom te zitten. Door middel van reflexpunten onder de voeten activeren we de organen, zenuwen en klieren. Door het masseren van deze reflexpunten verbeteren we de doorbloeding in de desbetreffende lichaamsdelen op lichamelijk niveau. In de volgende twee sessies (met tussenposen van minimaal 2 weken) gaan we een stukje dieper. Door middel van edelstenen schonen en ontladen we het zenuwstelsel en de psychische kant zodat lichaam ziel en geest weer volledig kunnen samenwerken en doorstromen.

*Een voorbalans vanuit de Kinesiologie helpt inzicht te geven in wat de oorzaak of de onrust is achter uw klacht. Dit balanceren we en nemen we mee in de verdere behandeling.

De behandeling bestaat uit 3 sessies met telkens een tussenpoos van minimaal 2 weken.

 • 1ste sessie: Voorbalans kinesiologie gevolgd door voetreflexmassage m.b.v. onze handen.
 • 2de sessie: Voetreflexmassage met edelstenen
 • 3de sessie: Voetreflexmassage met edelstenen en chakra’s

Deze behandeling wordt aanbevolen:

 • Begin lente om het lichaam weer aan te zetten (na de winterslaap)
 • Voor meer energie
 • Begin winter om het winter de ‘winterslaap’ door te helpen
 • Ondersteuning voor een gemakkelijkere overgang
 • Ten tijde van stressvolle periodes (werk, examen …
 • Moeheid
 • Niet lekker in je vel zitten

•  … gewoon … lekkere ontspanning.

Reconnection Healing®

Reconnective Healing® is een nieuwe vorm van healing geënt op hogere meer universele energie dan de vormen van healing die we tot nu toe hebben leren kennen.
Het is een uitwisseling van energie, licht en de informatie en hiermee de ultieme impuls waarmee de balans kan herstellen op geestelijk, lichamelijk, energetisch als op zielniveau.
Effecten van deze healing vinden snel plaats binnen enkele sessies. Het kan helpen bij onder meer stress, verstorende emoties, burn-out verschijnselen, chronische pijnen of vormen van hoofdpijn.

The Reconnection®

Zoals wij in ons leven veelal verder verwijderd zijn geraakt van onze origine blauwdruk, zo zijn onze connecties, verbindingen met het Universum veelal verloren geraakt.

The Reconnection® bestaat uit twee sessies die zorgen dat onze meridianen weer aangesloten worden met het universum, je wordt weer heel. Dit proces doe je maar 1 keer in je leven en blijft daarna doorwerken en draagt bij aan jouw ontwikkeling en bewustzijn.
Na The Reconnection® ervaren mensen vaak blokkades weggenomen zijn, dat ze het leven op vele fronten gemakkelijker aankunnen, meer lucht hebben, meer zelfvertrouwen, krachtiger, zichzelf zijn, ‘moeiteloos’.

De twee sessies duren 60 tot 90 minuten waarvan 45 minuten op de massagetafel wordt doorgebracht. De sessies vinden plaats op aaneensluitende dagen of met maximaal drie nachten ertussen. Er wordt aanbevolen één tot drie Reconnective Healing sessies te ondergaan vóór The Reconnection®. Dit is echter niet verplicht.

Kosten
De kosten voor de twee sessies van The Reconnection® tesamen zijn € 333,-  Dit is het specifieke frequentiegetal van The Reconnection. Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel.​